Kunstcentrum Haarlem, ‘Verlichte Verdwaling ‘

Dit jaar is het thema van de Kunstlijn ‘Verlichte Verdwaling’. Kunstenaarsopenen eindelijk weer hun atelierdeuren en tonen het resultaat van hun creatieve zoektochten. Kunstminnaars gaan weer op zoek. Niemand vindt hetzelfde. En toch voelen velen de verwondering. Een ‘Verlichte Verdwaling’ die onverwachte en vernieuwde vergezichten brengt en de stad verbindt en laat stralen.

De ‘Verlichte Verdwaling’ kun je letterlijk zien tijdens de centrale expositie in onze galerie. Het is een zoektocht met kunstwerken in klein formaat, ongeveer 30 x 30 cm. Kunstenaars leveren nieuw werk in dat het thema eer aan doet.

De overzichtstentoonstelling ‘Verlichte Verdwaling’ van de Kunstlijn 2021 is te zien van 21 oktober t/m 13 november 2021. 

Kom vóór 5 november kijken om je goed voor te bereiden op het kunstlijnweekend en de Kunstlijn Krant op te halen. Het kunstlijnweekend met open ateliers is op 6 en 7 november. Kunst Centrum Haarlem is open van dinsdag t/m zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag 7 november bij je ook welkom tussen 11 en 17 uur. Gedempte Oude Gracht 117-121 in Haarlem